Catering & Verhuur

Catering


Behalve koelverse maaltijden is TOKO PAATJE ook gespecialiseerd in catering en buffetten. Als U gebruik maakt van onze cateringservice, dan zal TOKO PAATJE in overleg met U een passend buffet samenstellen geheel naar uw wensen. Binnen elk budget kunnen wij iets leveren. Alles is mogelijk en niets is onmogelijk!
Buffetten zullen altijd warm door ons worden aangeleverd en op locatie warm worden gehouden in daarvoor bestemde shaving dishes. Tegen meerprijs kan TOKO PAATJE ook zorg dragen voor het leveren van borden en bestek.
Wenst U gebruik te maken van onze buffetten of cateringservice dan verzoeken wij U dit uiterlijk 3 dagen van te voren te bestellen.

Catering thuis of op locatie


Heeft U thuis iets te vieren maar geen zin om zelf te koken voor Uzelf en uw gasten? Ook dan kunt U gebruik maken van de cateringservice van TOKO PAATJE. In overleg met U stellen wij graag een mooi buffet/rijsttafel voor U samen. Of heeft U liever alleen een saté buffet? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij hebben standaard buffetten die U kunt aanvragen, maar liever nog maken wij voor U een offerte op maat.
 

Catering voor bedrijven.


Ook voor bedrijven staat TOKO PAATJE graag klaar. Heeft U een receptie of feestavond, dan staan wij graag tot uw beschikking. Bij ons kunt U al terecht van 1 tot en met 250 personen. Wij hebben ruime ervaring in het cateren op locatie. Wij bieden graag onze rijsttafels aan in buffetvorm om zodoende U en uw gezelschap van een traditioneel Indonesisch buffet te kunnen laten genieten. Wilt U vrijblijvend een offerte, dan maken wij deze graag op maat voor U, aan de hand van uw wensen. Om U zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij U wel de bestelling uiterlijk drie dagen van te voren door te geven. Maar er is meer! Heeft U binnen uw organisatie een klus die geklaard moet worden en zal hiervoor moeten worden overgewerkt? Ook hierbij kan TOKO PAATJE uw eten leveren. TOKO PAATJE heeft ook ervaring met het leveren van “overwerkmaaltijden” voor overheidsinstanties. Op speciaal verzoek kunnen wij hiervoor ook warm komen aanleveren.

Verhuur

Bij Toko Paatje is het ook mogelijk om goederen in te huren. Wij hebben een assortiment bestaande uit statafels en buffettafels. Deze tafels zijn ook te huren wanneer U geen gebruik maakt van onze cateringservice. Wij hebben ook een ruim assortiment aan tafelkleden en tafelrokken. Ook voor borden en bestek kunt U bij ons terecht. Kookt U liever zelf thuis voor een gezelschap, maar heeft U toch chafing dishes nodig om het eten warm te houden? Neemt U gerust contact met ons op en als wij deze niet in gebruik hebben, zijn deze uiteraard beschikbaar voor verhuur.

Statafels


Statafel wit
Ø85 cm
€11,50
Statafelrok
Bordeaux, Marine of Champagne
€10,- *
Statafel Compleet
Inclusief rok en naperon
€20,- *
Naperon
Wit of Champagne (100 x 100 / 120 x 120 / 140 x 140)
€3,75 *

* Exclusief reinigingskosten


Buffettafels


Buffettafel
Afmeting: 183 x 75 x 74 cm
€8,50
Buffettafel kleed €6,- *
Buffettafelrok
Bordeaux, Marine of Champagne
€15,50 *
Buffettafel Compleet
Inclusief rok en tafelkleed
€25,- *

* Exclusief reinigingskosten

Borden & bestek

Prijzen op basis van zelf afhalen.
Bij bezorgen zullen er transportkosten berekend worden.
In geval van breuk en/of schade zullen de kosten voor rekening van de huurder zijn.