Over Ons

Wat leveren wij


Toko Paatje levert voornamelijk koelverse maaltijden bij U thuis of op het werk. Elke woensdag presenteren wij U het nieuwe “Menu van de Week” op onze site en social media (Facebook, Twitter en Instagram). Natuurlijk kan het altijd voorkomen, dat er gerechten in een menu van de week zitten, die niet uw voorkeur of smaak mogen genieten. U kunt dan altijd even contact met ons opnemen en indien voorradig, passen wij de gerechten graag naar uw wensen aan om U zo toch een heerlijk menu te mogen aanbieden! Van origine zijn wij een cateringbedrijf die nu ook de particulier graag van (h)eerlijk Indonesisch eten wilt voorzien. Hierdoor hebben wij elke week naast ons weekmenu een beperkte voorraad aan losse gerechten. Had U een bepaald gerecht gewenst en is deze helaas niet op voorraad? Bel ons 1 dag van te voren (of voor 12:00 uur op de dag zelf) en wij zorgen voor uw bestelling. Op bestelling is ALLES mogelijk!

Onze menu’s zijn klaar voor opwarming in de magnetron of (bij voorkeur en het lekkerst) in een pannetje op het fornuis. Elk gerecht wordt geportioneerd verpakt in een apart bakje, om zo de kwaliteit te waarborgen. Elk menu bestaat elke week uit BAMI of NASI (naar keuze), 2 vleesgerechten en 2 groentengerechten, atjar, sambal goreng telor (heet ei).

Wie zijn wij


Toko Paatje is een Indonesische toko, welk het net even iets anders wilt doen dan alle andere toko’s. Waar de meeste toko’s bekend staan om hun vaste locatie met afhaal, werkt Toko Paatje graag op bezorgservice. Van origine is Toko Paatje een Indonesisch cateringbedrijf welk nu ook koelverse maaltijden levert voor thuis of op het werk.
Vanuit onze catering werkzaamheden kregen wij bij menig buffet de vraag van mensen, of wij ook een toko hadden waar men zou kunnen afhalen. Een toko om af te halen hadden en hebben wij momenteel niet. Om toch de mensen te kunnen laten genieten van onze authentieke Indonesische keuken, zijn wij begonnen met het koelvers bezorgen van (h)eerlijke weekmenu’s. Wij bezorgen in Den Haag e.o. en afhankelijk van de afstand en de grootte van de bestelling zouden er (in overleg met de klant) bezorgkosten berekend kunnen worden.
De kracht van het huidige Toko Paatje is de klantvriendelijkheid en de klant graag van dienst te mogen zijn. Wij zijn graag een luisterend oor voor de klant en denken graag mee, om een passend menu samen te stellen naar wens van de klant. Zoals de gastvrije en vriendelijke “Indo’s” betaamd, is er altijd een vorm van flexibiliteit om mensen graag tevreden te maken en te houden. Zo is TOKO PAATJE ook weleens een uur na sluitingstijd gebeld, maar hebben wij toch met alle plezier de klant voorzien van een heerlijke maaltijd. Als de mogelijkheid en capaciteit er is, dan zullen wij geen nee verkopen aan een klant (tenzij het echt niet anders kan natuurlijk). Ook na sluitingstijd kunt U altijd contact proberen op te nemen. De kracht van Toko Paatje is het werken met verse kruiden en het zelf maken van alle boemboe’s, om zodoende de authentieke smaak te kunnen waarborgen.
Dat de koelverse maaltijden door onze klanten met positieve reacties zijn ontvangen, betekent niet dat wij geen oog meer hebben voor de catering. Heeft U thuis of op het werk een feestje of evenement en wilt U hierbij met uw gezelschap genieten van een Indonesisch buffet? Toko Paatje heeft tal van mogelijkheden en kan naar elke wens en budget een passend buffet samenstellen. Uiteraard gelden voor catering en buffetten andere prijzen dan de koelverse maaltijden. Voor informatie verwijzen wij U graag naar CATERING & VERHUUR of neemt U vrijblijvend contact met ons op voor een offerte aanvraag.

Onze Geschiedenis


De geschiedenis van Toko Paatje gaat terug naar de opa van de huidige eigenaar. Zijn opa, Karel Hendrik (roepnaam JAN) Sloot is geboren op 26 april 1917 in Indonesië en wel op Sigli;Sumatra. Jan Sloot, welk is overleden 8 november 1997 op 80-jarige leeftijd, heeft bij leven vele verschillende werkzaamheden verricht. Nergens anders was hij zo goed op zijn plaats, als in de keuken. Hij genoot er van om mensen van “zijn” Indonesië te kunnen laten genieten, door een culinaire kunst.

In Den Haag, waar hij is gaan wonen na zijn komst uit Indonesië, heeft hij zijn gezin gesticht. Zijn vrouw (Angenita Jacomina Visser) en hij kregen 8 kinderen (4 zoons en 4 dochters). In Den Haag werd hij al snel een gezien persoon en mensen gaven hem al snel de bijnaam “Paatje”. Dit mede door de kinderen.

Jan en Angenita kregen al snel de bijnamen “Paatje & Moeke”. De kinderen van Paatje en Moeke kregen later zelf ook kinderen. Uiteindelijk werd het dus Opa Paatje en Oma Moeke die maar liefst 15 kleinkinderen zouden krijgen!

Paatje zelf heeft in diverse restaurants de keuken bestierd en de Indonesische smaak aan de gasten laten proeven. één van zijn kleinkinderen heeft aan de hand van de aanwezige familierecepten de eer en smaak van Paatje in leven gehouden.
Zelf hebben wij vaak in de keuken toegekeken bij PAATJE, als deze weer eens volop aan het koken was voor een grote groep mensen. Gepakt door het plezier van opa en het genot wat het eten de mensen gaf, was hij snel van plan ook dit te willen nastreven “als hij later groot was”. Door middel van het huidige bedrijf TOKO PAATJE, bestierd hij nu een Catering- & Maaltijdservice die graag voor een schappelijke prijs een koelverse Indonesische maaltijd bij de mensen aanlevert.